Studio

Boek nu uw studiosessie!

ONZE STUDIOS

Een plek nodig om je muziek op te nemen? Naast ons online mixing & mastering platform, beschikken we ook over professioneel akoestisch behandelde opnamestudio’s.

Opkomende en gevestigde artiesten kunnen bij ons terecht om muziek op te nemen tegen een voordelige prijs.

STUDIO A

Op zoek naar een opnamestudio die geschikt is voor jouw album, mixtape of single? Onze vernieuwde STUDIO A is dé ideale opnamestudio voor artiesten van verschillende genres (Hip-Hop, R&B, Pop en akoestiek). De studio is volledig uitgerust met professionele akoestiek voor heldere vocale opnames en zuivere mixes.

MAAK EEN AFSPRAAK
STUDIO B

Studio B is onze kleinere studio. Deze studio is meer gericht naar soloartiesten die kleinere projecten willen afwerken. Ook studio B is volledig behandeld met professionele akoestiek. Je kan er dus zonder problemen werken aan je projecten. Heb je een demo die je snel wil opnemen? Dan raden we studio B aan.

MAAK EEN AFSPRAAK
STUDIO VERHRUEN

Ben je een producer zonder studio? Of een artiest met een eigen geluidsingenieur? Dan kan je Studio A huren zonder aanwezigheid van één van onze geluidsingenieurs.

MAAK EEN AFSPRAAK
BOEKINGSBELEID

1. BETALINGSMOGELIJKEHDEN

Wij accepteren Bancontact, iDeal & Paypal.

2. SESSIE ANNULEREN

 • Indien een geboekte sessie door omstandigheden niet kan doorgaan, dient u deze ten laatste 24 uur op voorhand te annuleren op het nummer +32 489 47 58 35 of per mail naar info@soundplug.be. 
 • Indien u binnen de 24 uur van tevoren annuleert, zal er geen terugbetaling plaatsvinden maar wel de kans om je afspraak te verplaatsen naar een andere dag.
 • Indien u niet laat weten dat u verhinderd bent zijn we genoodzaakt het totale bedrag van de geplande sessie in rekening te brengen. Er zal dus geen terugbetaling plaatsvinden.

3. KLAAR OM SAMEN TE WERKEN?

Om je sessie te boeken, kan je hieronder klikken. Selecteer welke studio je wenst en voor hoeveel uur je de studio wenst te reserveren. Hierna wordt gevraagd de vereiste informatie in te vullen. U krijgt kort nadien een bevestiging van uw sessie per mail en SMS.

Veelgestelde vragen
 • MOET IK BETALEN VOOR DE MIXING & MASTERING?

  Bij het boeken van een opnamesessie in één van onze studio’s, is de mixing & mastering inbegrepen. Je betaalt een totaalbedrag per uur voor een opnamesessie.

  Let op: dit telt enkel voor boeken van een sessie met een ENGINEER. Sessies die geboekt zijn zonder engineer ‘studio verhuren’, worden niet gemixt of gemastered.

 • IS ROKEN TOEGELATEN IN DE STUDIO'S?

  SoundPlug Studio is een rookvrije ruimte. Roken is dan ook strikt verboden!

 • HOELANG DUURT HET OM MIJN TRACK TE MIXEN EN MASTEREN?

  De mix en master gebeurd altijd na de sessie. Tracks worden nooit volledig afgemixt tijdens een opnamesessie. Op de dag van je sessie krijg je een pre mix, maar dit is niet de definitieve versie van je track. De definitieve versie van de mix en master krijg je binnen 5 a 7 dagen na je opnamesessie.

 • HEBBEN JULLIE OOK KORTINGEN VOOR GROTERE PROJECTEN OF OPNAMES?

  Jazeker! Gelieve hiervoor een mail te sturen naar info@soundplug.be. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 • WAT ALS IK LAAT BEN?

  Wij hopen dat je niet laat komt, maar als je toevallig later aankomt dan gepland blijft de planning wel hetzelfde. Het bedrag van de sessie blijft ook hetzelfde.

 • WAAR IS JULLIE STUDIO?

  Lange Koepoortstraat 29, 2000 Antwerpen.

background
Klaar om samen te werken?
Boek nu uw studiosessie!
Stuur ons een bericht!

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tip
Bekijk onze veelgestelde vragen om te kijken of uw vraag reeds beantwoord werd.

Facebook
Like ons op Facebook!

Instagram
Volg ons op Instagram!

Studio
Lange Koepoortstraat 29
2000 Antwerpen